Ενσιλωτής

Το ιστολόγιο λειτουργεί στο περιβάλλον του Google Blogger και ο Blogger χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υηρεσιών, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με την περιήγηση στο ιστολόγιο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Καλή επιτυχία στους υποψήφιους. Για να μη ξεχνιόμαστε!


Επειδή όλα σ' αυτή τη ζωή πληρώνονται ...

Όταν αυτός που δεν θα είναι ούτε τρίτος λέει σ' αυτόν που ήθελε να είναι πρώτος πως έχει ήδη χάσει, κι αυτός που θα είναι δεύτερος κοιτάζει να λεηλατήσει αυτόν που δεν θα είναι ούτε τρίτος, ουαί τοις ηττημένοις ...


Θα ψάχνουν πολλοί για νέο αρχηγό το βράδυ της Κυριακής. Η ιστορία αλλάζει σελίδα …

Άνοδος 6,14% την Παρασκευή στο Χρηματιστήριο. Πάρτι για το πακέτο Ντράγκι, προεξόφληση αυτοδυναμίας στις εκλογές ή και τα δυο μαζί; Θα δούμε στη συνεδρίαση της Δευτέρας. Αν το αποτέλεσμα της Κυριακής είναι όπως λένε οι δημοσκοπήσεις της τελευταίας στιγμής, προβλέπεται νέο πάρτι στο ΧΑΑ, καθώς στις 790 μονάδες υπήρχε ισχυρή τεχνική στήριξη από τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο 2012. Προβλέπεται απογείωση, κάτι σαν τα ελικόπτερα που θα μαζεύουν κάποιους τη Δευτέρα ...

Οι αναρτήσεις μας βρίσκονται και στο Facebook, στη διεύθυνση Greeklignite! Πατήστε «Μου αρέσει» (Like) στη σελίδα μας, για να έχετε πιο άμεση ενημέρωση!

Τον Οκτώβριο 1981 κάποιοι ήθελαν "στις 19 Σοσιαλισμός". Ένα μήνα μετά, στις 17 Νοεμβρίου, επέτειο του Πολυτεχνείου, ο Ανδρέας πήγε να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο. Πρώτη φορά πήγαινε Πρωθυπουργός εκεί, Καραμανλής και Ράλλης πάθαιναν αλλεργία και δεν ζύγωναν. Ο χώρος αντήχησε απ’ το σύνθημα "Ο αγώνας τώρα δικαιώθηκε", αλλά, ευτυχώς, έπεσε γρήγορα αρκετό "κράξιμο" και το σύνθημα δεν ξανακούστηκε. 34 χρόνια μετά η ιστορία έγραψε πως ο αγώνας παραμένει πάντα επίκαιρος, για μια καλύτερη κοινωνία, για ψωμί-παιδεία-ελευθερία.

Και η ιστορία ξέρει να τιμωρεί όσους την προδίδουν … 
Αυτό ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους και οι αυριανοί νικητές ... 
Για να μην έχουμε πάλι μια απ' τα ίδια ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου